28 februarie 2008

Jucatori

5.Laurentiu Boboc
Varsta: 17 ani
Numarul:5
Postul:Pivot-extrema
Inaltime:1.85
Practica baschetul de:4 ani
Caracterizare: El reuseste sa impuna un anumit stil de joc, un anumit ritm cand este in teren si marcheaza uneori si din situatii imposibile. Intotdeauna este pregatit sa intre in teren pentru a face spectacol si a-si ajuta coechipierii, Boboc este un veteran al echipei si un jucator de baza.

6.Leonard Geanta
Varsta: 17 ani
Numarul:6
Postul: Fundas-extrema
Inaltime:1.77
Practica baschetul de:1 an
Caracterizare: Intotdeauana alaturi cu inima si trupul de echipa dinamovista, Leo este cel ce ii motiveaza pe restul jucatorilor si ii face sa joace la un nivel ridicat. Are un stil original de a-i face pe cei din jur sa simta cu adevarat gustul victoriei si sa dea tot ce le este in putere pentru a o obtine. “Hai sa ne aparam”-replica celebra ce o veti intalni la toate meciurile face parte din “ritualul” jucatorilor alb-rosii.

7.Octavian Cuciureanu
Varsta: 17 ani
Numarul:7
Postul:Fundas
Inaltime:1.76
Practica baschetul de:6 ani
Caracterizare: Lider.Capitan. Oricum vreti sa-l numiti, el este piesa de baza,de suport al “cainilor”. Este un veteran al echipei si incearca in fiecare meci si cu fiecare antrenament sa isi conduca colegii spre o victorie sigura si importanta. Fratele mai mare al echipei si cel ce ia deciziile din teren, el s-a dovedit a fi unul din cei mai buni jucatori de pe parchet pana in prezent.

8.Robert Radulescu
Varsta: 17 ani
Numarul:8
Postul:Fundas
Inaltime:1.76
Practica baschetul de:6 ani
Caracterizare: Stilul “sinucigas” si atitudinea sa l-au facut pe micul jucator unul dintre cei mai eficienti si mai rapizi jucatori ai echipei. Robert reuseste sa inscrie aproape de oriunde de pe parchet, nu conteaza daca este o patrundere “kamikaze”, un stop sut simplu sau o aruncare de 3. Totul din jurul optarului este ceva unic si aducand spectacolul in sala, Robert ramane pana astazi un jucator complet diferit de restul.


9.Radu Ionescu
Varsta: 17 ani
Numarul:9
Postul:Extrema
Inaltime:1.83
Practica baschetul de:3 ani

Caracterizare: Cateva secunde ramase din joc? Totul pare pierdut? Nici o sansa la victorie? Mai ganditi-va. Totul se opreste si sala izbucneste in aplauze. O atmosfera creata prin sacrificii in fiecare meci. O reputatie creata prin aruncari de 3 puncte oriunde, oricand, ori de cate ori este nevoie. Radu a reusit sa fie printre cei mai buni marcatori de pe teren si cel care aduce spectacolul la fiecare meci. “Joaca fiecare meci ca pe ultimul” - singurul lucru din sufletul sau cand jucatorul cu numarul 9 intra in sala.

10.Andrei Radu
Varsta: 17 ani
Numarul:10
Postul:Fundas
Inaltime:1.78
Practica baschetul de:2 ani
Caracterizare: Chiar daca nu are multe minute jucate, Tao,cum ii spun colegii, este intotdeauna prezent la meciuri si alaturi de echipa, indiferent de rezultatul jocului. Ii sprijina si cand este nevoie ii ajuta pe parchet, dorind sa castige meciul fara sa conteze adversarul sau scorul sau tot ce este in jur. Jucator cu atitudine de nota 10.

11.Adrian Dragomir
Varsta: 17 ani
Numarul:11
Postul:Extrema-Pivot
Inaltime:1.86
Practica baschetul de:2 ani
Caracterizare: Este printre cei mai sufletisti jucatori din echipa, Andu depune suflet in fiecare meci, la fiecare antrenament si a reusit in cele din urma sa ajunga unul din jucatorii de baza ai echipei, fara de care numele "CS Dinamo" nu ar fi insemnat nimic. Fiecare jucator are o anumita echipa, iar fiecare echipa are un anumit jucator.

12.Alin Culea
Varsta: 17 ani
Numarul:12
Postul:Pivot-extrema
Inaltime:1.86
Practica baschetul de:6 ani
Caracterizare: Unul dintre cei mai vechi jucatori ai echipei. Cel ce a fost alaturi de echipa inca de la inceputul ei. Cel fara de care echipa nu s-ar fi descurcat nici pe teren nici in afara lui. Totul este cumva legat de el, in mod voluntar sau involuntar. De la coordonator la pivot, Alin este acolo in orice moment al meciurilor , gata oricand de a defini “baschetul fundamental” de la stop suturi executate la perfectie la libere marcate fara ezitare, jucatorul-arbitru aduce suflet “cainilor” dinamovisti.

14.Mihai Ciobotea
Varsta: 17 ani
Numarul:14
Postul:Pivot
Inaltime:1.90
Practica baschetul de:5 ani

Caracterizare: Zis si “Ciubo”, pivotul dinamovist reuseste sa marcheze, sa recupereze, sa paseze si sa dribleze in mod remarcabil. Aflat in topul marcatorilor, Mihai nu dezamageste la niciun meci, fiecare repriza jucata fiind ca o alta pagina dintr-o carte a succesului. Dupa o pauza indelungata, fara activitate sportiva ,s-a intors la echipa unde totul devine un lucru special in momentul cand intrii in teren, CS Dinamo.

15.Iosif Parlog
Varsta: 17 ani
Numarul:15
Postul:Pivot-extrema
Inaltime:1.92
Practica baschetul de:8 ani

Caracterizare: Unul dintre cei mai buni. Unul dintre cei mai renumiti. In varful gloriei putem sa il gasim. Iosif este cel care le da putere coechipierilor sai in fiecare meci, cel ce le arata o viziune diferita asupra baschetului. Chiar si in momentele cand lipseste de la meciuri, Iosif este prezent cu numele in sufletele cainilor si in mintea adversarilor. Fiecare om are o legenda, insa nu fiecare este o legenda.

Un comentariu:

Anonim spunea...

O generatie frumoasa, sunteti toti niste invingatori si ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc pe unii dintre voi.. Ramaneti o echipa unita dar cel mai important este sa fiti o familie si sa va sprijiniti atat in teren cat si in afara acestuia... Multa bafta si nu uitati ca indiferent de rezultat sa tineti capul sus!